Èxit de participació en els primers actes d'Abrasa'm a Ares del Maestrat

23/10/2023

Desenes de persones han participat en la programació confeccionada aquest cap de setmana a Ares del Maestrat per motiu de la tercera edició de les Jornades Gastronòmiques 'Abrasa'm', on la gastronomia local i música en directe han sigut el principal atractiu. Així, el Molí Sòl de la Costa va entrar en funcionament una vegada més el dissabte pel matí. Una demostració d'enginyeria i història per ensenyar als i les presents com es molia antigament. Després, es van cuinar i fornejar diferents tipus de 'cocs' amb molts ingredients diferents com pebrera, albergínia, sardina o diferents tipus de carns. Innovacions culinàries que cada participant va poder triar.

Pel que fa al diumenge, l'artista Jesús Gallardo va exhibir el seu repertori musical amb una actuació en el Museu de la Cova del Castell que va registrar una elevada afluència. El músic de jazz, acompanyat per diferents instruments, va tancar el programa del cap de setmana. 'Abrasa'm' continua el pròxim dissabte 28 d'octubre amb oferta gastronòmica en els establiments del poble. El Mesón el Coll ofereix esmorzars a la brasa amb reserva prèvia al 964 44 30 88. Pel que fa a l'Hotel d'Ares, a partir de les 21h es presentarà el 'coc' amb el menú del Maestrat on també es podrà sopar una 'parrillada' de carn amb pataques i salses. El preu del menú és de 21 euros, amb vi i postres inclosos. Els més menuts també podran tastar el menú infantil, amb llonganisses i pataques, per 8 euros. Per a reservar taula cal cridar al 964 07 08 16.

Éxito de participación en los primeros actos de Abrasa'm en Ares del Maestrat

Vols comentar-nos alguna cosa?
Util

T'ha semblat útil aquesta informació?

CAPTCHA Aquesta pregunta és per a comprovar si vostè és un visitant humà i prevenir enviaments de spam automatitzat.

Les dades per Vosté facilite seran tractats per Ajuntament de Ares del Maestrat , en qualitat de Responsable de Tractament, amb la finalitat de gestionar les queixes, suggeriments i agraïments.

La base de legitimació del tractament de les seues dades es troba en el consentiment manifestat per Vosté mitjançant l'enviament del present formulari, d'acord amb l'article 6.1.a) del Reglament General de Protecció de Dades.

Les dades es conservaran durant el temps necessari per a complir amb la finalitat per a la qual es van recaptar i per a determinar les possibles responsabilitats que es pogueren derivar d'aquesta finalitat i del tractament de les dades. Serà aplicable el que es disposa en la normativa d'arxius i documentació. En qualsevol cas, les dades podran ser conservats, en el seu cas, amb finalitats d'arxiu d'interés públic, fins d'investigació científica i històrica o fins estadístics.

Les dades no seran cedits a tercers, llevat que siguen comunicats a les entitats públiques o privades, a les quals siga necessari o obligatori cedir aquests per a poder gestionar la seua sol·licitud, així com en els supòsits previstos, segons Llei.

Vosté podrà exercitar els drets d'Accés, Rectificació, Supressió, Limitació o, en el seu cas, Oposició. A aquest efecte, haurà de presentar un escrit en el Registre d'Entrada de l'Ajuntament/Mancomunitat: Plaça de l´església, 1, Ajuntament de Ares del Maestrat , 12165, privíncia de Castelló, o, en el seu cas, al nostre Delegat de Protecció de Dades dpd@dipcas.es

En l'escrit haurà d'especificar quin d'aquests drets sol·licita siga satisfet i, al seu torn, haurà de mostrar o, en cas d'enviament postal, acompanyar document identificatiu equivalent. En cas que actuara mitjançant representant, legal o voluntari, haurà d'aportar també document que acredite la representació i document identificatiu d'aquest.

Així mateix, en cas de considerar vulnerat el seu dret a la protecció de dades personals, podrà interposar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.aepd.es).