Vés al contingut
#
13
0
17

Ismael Boix, vencedor del XIII concurs de gossos de rabera d’Ares

El morellà Ismael Boix, amb la gossa Neska ha sigut el vencedor de la XIII edició del concurs de gossos de rabera d'Ares del Maestrat. En segona posició s'ha classificat el pastor d’Ares, Julio Bayot, que ha competit amb Chispa. La tercera posició va ser per a Jesus Beneito amb la seua gossa Daina.

Centenars de persones es van acostar fins a la Canada d’Ares per a assistir al concurs que va comptar amb 12 pastors i gossos procedents de Catalunya, Euskadi, Navarra i Comunitat Valenciana.

Enguany cal ressenyar l'elevada participació de pastors i gossos de la Comunitat Valenciana. Un any més han competit varietat de races ja que hi havia exemplars de Border Collie, Gos d'Atura Català i Pastor Basc.

Cal assenyalar, a més, que Ismael Boix també ha arreplegat el premi com a millor pastor de la Comunitat Valenciana 2017 i que Hilari Novillo ha rebut el premi a la millor indumentària.

A més del concurs durant tot el cap de setmana Ares ha viscut múltiples activitats entorn del pasturatge. Els xiquets han participat en un concurs de dibuix i en els restaurants de la localitat es poden degustar durant tot el mes de juliol menús que evoquen el menjar dels pastors en la muntanya mentre "guardaven" ovelles.

 

 

Etiquetes