Ares celebrarà el XVI Concurs de Gossos de Rabera el 18 de juny

01/06/2023

L'art del pasturatge serà protagonista a Ares del Maestrat el diumenge 18 de juny gràcies a la celebració de la setzena edició del Concurs de Gossos de Rabera. L'esdeveniment està organitzat per l'Ajuntament d'Ares en col·laboració amb la Diputació de Castelló. 

D'aquesta manera, com a prèvia a l'inici del certamen, el dissabte 17 a les 20h en el local multiusos es representarà l'espectacle d'Escena Erasmus 'Una història de por'. 

El XVI Concurs de Gossos de Rabera començarà el diumenge 18 a les 10h amb el sorteig de l'ordre de participació dels pastors en el camp del certamen (Pla de la Canà). A les 10.30h començarà el Concurs, puntuable per al Campionat Valencià, amb els millors gossos i pastors de la Comunitat Valenciana, Catalunya, País Basc, Navarra, Andalusia, Illes Balears i França. El lliurament de premis serà a les 14h. 

Cal indicar que durant tot el matí hi haurà servei de beguda i menjar. A més, s'ofereixen visites guiades als museus d'Ares (La Nevera, la Cova del Castell i el Barranc dels Molins). 

El preu de l'entrada és de 3 euros. 

Així mateix, aquelles persones amants de la fotografia tenen l'oportunitat de participar en el IX Concurs de Fotografia de Gossos de Rabera. Les bases i tota la informació es pot trobar en www.concursgossosderaberaares.com i en el Facebook oficial del concurs.

Ares celebrarà el XVI Concurs de Gossos de Rabera el 18 de juny

Vols comentar-nos alguna cosa?
Util

T'ha semblat útil aquesta informació?

CAPTCHA Aquesta pregunta és per a comprovar si vostè és un visitant humà i prevenir enviaments de spam automatitzat.

Les dades per Vosté facilite seran tractats per Ajuntament de Ares del Maestrat , en qualitat de Responsable de Tractament, amb la finalitat de gestionar les queixes, suggeriments i agraïments.

La base de legitimació del tractament de les seues dades es troba en el consentiment manifestat per Vosté mitjançant l'enviament del present formulari, d'acord amb l'article 6.1.a) del Reglament General de Protecció de Dades.

Les dades es conservaran durant el temps necessari per a complir amb la finalitat per a la qual es van recaptar i per a determinar les possibles responsabilitats que es pogueren derivar d'aquesta finalitat i del tractament de les dades. Serà aplicable el que es disposa en la normativa d'arxius i documentació. En qualsevol cas, les dades podran ser conservats, en el seu cas, amb finalitats d'arxiu d'interés públic, fins d'investigació científica i històrica o fins estadístics.

Les dades no seran cedits a tercers, llevat que siguen comunicats a les entitats públiques o privades, a les quals siga necessari o obligatori cedir aquests per a poder gestionar la seua sol·licitud, així com en els supòsits previstos, segons Llei.

Vosté podrà exercitar els drets d'Accés, Rectificació, Supressió, Limitació o, en el seu cas, Oposició. A aquest efecte, haurà de presentar un escrit en el Registre d'Entrada de l'Ajuntament/Mancomunitat: Plaça de l´església, 1, Ajuntament de Ares del Maestrat , 12165, privíncia de Castelló, o, en el seu cas, al nostre Delegat de Protecció de Dades dpd@dipcas.es

En l'escrit haurà d'especificar quin d'aquests drets sol·licita siga satisfet i, al seu torn, haurà de mostrar o, en cas d'enviament postal, acompanyar document identificatiu equivalent. En cas que actuara mitjançant representant, legal o voluntari, haurà d'aportar també document que acredite la representació i document identificatiu d'aquest.

Així mateix, en cas de considerar vulnerat el seu dret a la protecció de dades personals, podrà interposar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.aepd.es).