Elevada participació en la visita virtual de la Cova Remígia d'Ares

Elevada participació en la visita virtual de la Cova Remígia d'Ares

19/08/2019

- Aquest dimarts i divendres hi ha més activitats relacionades amb les pintures rupestres

El Museu de la Valltorta va oferir, dins de les festes patronals d'Ares del Maestrat, una projecció comentada d'un audiovisual sobre la Cova Remígia. L'objectiu era que la gent gran que no es pot desplaçar a visitar les pintures rupestres en viu poguera conéixer-les de manera virtual. L'activitat va comptar amb l'assistència de molta gent, omplint la sala on es va realitzar.

A més, demà dimarts, 20 d'agost, tindrà lloc un taller sobre les eines i les habilitats prehistòriques a càrrec de Francesc Bellmunt, de Galipat. D'aquesta manera es podran conéixer els utensilis que van utilitzar els antics habitants dels barrancs de la Gassulla i la Valltorta.

Així mateix, el divendres 23 el consistori inaugurarà la senda local SL-CV171. El recorregut uneix Ares amb el mas de la Montalbana. Des d'aquest últim lloc el guia acompanyarà als participants a conéixer les pintures rupestres de la Mola Remígia

PROYECCIÓN / PROJECCIÓ

Vols comentar-nos alguna cosa?
Util

T'ha semblat útil aquesta informació?

CAPTCHA Aquesta pregunta és per a comprovar si vostè és un visitant humà i prevenir enviaments de spam automatitzat.

Les dades per Vosté facilite seran tractats per Ajuntament de Ares del Maestrat , en qualitat de Responsable de Tractament, amb la finalitat de gestionar les queixes, suggeriments i agraïments.

La base de legitimació del tractament de les seues dades es troba en el consentiment manifestat per Vosté mitjançant l'enviament del present formulari, d'acord amb l'article 6.1.a) del Reglament General de Protecció de Dades.

Les dades es conservaran durant el temps necessari per a complir amb la finalitat per a la qual es van recaptar i per a determinar les possibles responsabilitats que es pogueren derivar d'aquesta finalitat i del tractament de les dades. Serà aplicable el que es disposa en la normativa d'arxius i documentació. En qualsevol cas, les dades podran ser conservats, en el seu cas, amb finalitats d'arxiu d'interés públic, fins d'investigació científica i històrica o fins estadístics.

Les dades no seran cedits a tercers, llevat que siguen comunicats a les entitats públiques o privades, a les quals siga necessari o obligatori cedir aquests per a poder gestionar la seua sol·licitud, així com en els supòsits previstos, segons Llei.

Vosté podrà exercitar els drets d'Accés, Rectificació, Supressió, Limitació o, en el seu cas, Oposició. A aquest efecte, haurà de presentar un escrit en el Registre d'Entrada de l'Ajuntament/Mancomunitat: Plaça de l´església, 1, Ajuntament de Ares del Maestrat , 12165, privíncia de Castelló, o, en el seu cas, al nostre Delegat de Protecció de Dades dpd@dipcas.es

En l'escrit haurà d'especificar quin d'aquests drets sol·licita siga satisfet i, al seu torn, haurà de mostrar o, en cas d'enviament postal, acompanyar document identificatiu equivalent. En cas que actuara mitjançant representant, legal o voluntari, haurà d'aportar també document que acredite la representació i document identificatiu d'aquest.

Així mateix, en cas de considerar vulnerat el seu dret a la protecció de dades personals, podrà interposar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.aepd.es).