Ares crea quatre apartaments turístics

Ares crea quatre apartaments turístics

11/02/2022

L'Ajuntament d'Ares del Maestrat ha donat començament als treballs per a la creació de quatre apartaments turístics en un edifici municipal annex a l'Hotel d'Ares. L'obra, que compta amb un pressupost de 60.000 euros i s'està realitzant amb una ajuda del Pla de Cooperació Provincial d'Obres i Serveis 2021 de la Diputació de Castelló, consisteix en la "rehabilitació d'aquest edifici, fins ara parcialment desaprofitat, per a augmentar l'oferta d'allotjaments turístics en la localitat" afirma l'alcaldessa, Ester Querol. Ressaltar que el projecte ha sigut redactat pels serveis tècnics de la Diputació Provincial de Castelló (Ofisam Benassal), els qui també s'ocupen de la direcció de l'obra. 

Així, els treballs es basen, principalment, en l'adequació de la instal·lació elèctrica i de la il·luminació, en dotar a l'espai amb un mòdul de mini-cuina i a pintar l'interior de les estades en la primera planta. I en la segona planta, un espai diàfan, s'instal·larà un sistema de calefacció fonamental per als mesos d'hivern i s'equiparà amb dos banys. Indicar que els treballs a realitzar en cada planta es basen en les necessitats existents. 

Una vegada finalitzades les obres, al juny d'aquest mateix any, Ares comptarà amb quatre opcions més d'allotjament turístic connectades amb l'Hotel d'Ares. I és que, l'accés als apartaments es farà des del carrer Taleca o des del propi Hotel d'Ares.

Ares crea quatre apartaments turístics

Vols comentar-nos alguna cosa?
Util

T'ha semblat útil aquesta informació?

CAPTCHA Aquesta pregunta és per a comprovar si vostè és un visitant humà i prevenir enviaments de spam automatitzat.

Les dades per Vosté facilite seran tractats per Ajuntament de Ares del Maestrat , en qualitat de Responsable de Tractament, amb la finalitat de gestionar les queixes, suggeriments i agraïments.

La base de legitimació del tractament de les seues dades es troba en el consentiment manifestat per Vosté mitjançant l'enviament del present formulari, d'acord amb l'article 6.1.a) del Reglament General de Protecció de Dades.

Les dades es conservaran durant el temps necessari per a complir amb la finalitat per a la qual es van recaptar i per a determinar les possibles responsabilitats que es pogueren derivar d'aquesta finalitat i del tractament de les dades. Serà aplicable el que es disposa en la normativa d'arxius i documentació. En qualsevol cas, les dades podran ser conservats, en el seu cas, amb finalitats d'arxiu d'interés públic, fins d'investigació científica i històrica o fins estadístics.

Les dades no seran cedits a tercers, llevat que siguen comunicats a les entitats públiques o privades, a les quals siga necessari o obligatori cedir aquests per a poder gestionar la seua sol·licitud, així com en els supòsits previstos, segons Llei.

Vosté podrà exercitar els drets d'Accés, Rectificació, Supressió, Limitació o, en el seu cas, Oposició. A aquest efecte, haurà de presentar un escrit en el Registre d'Entrada de l'Ajuntament/Mancomunitat: Plaça de l´església, 1, Ajuntament de Ares del Maestrat , 12165, privíncia de Castelló, o, en el seu cas, al nostre Delegat de Protecció de Dades dpd@dipcas.es

En l'escrit haurà d'especificar quin d'aquests drets sol·licita siga satisfet i, al seu torn, haurà de mostrar o, en cas d'enviament postal, acompanyar document identificatiu equivalent. En cas que actuara mitjançant representant, legal o voluntari, haurà d'aportar també document que acredite la representació i document identificatiu d'aquest.

Així mateix, en cas de considerar vulnerat el seu dret a la protecció de dades personals, podrà interposar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades (www.aepd.es).